Voedingskussenhoezen

Van de meeste voedingskussens zijn losse voedingskussenhoezen te bestellen. Heel handig om een extra hoes te hebben!

Wij verkopen voedingskussenhoezen voor de kussens van Doomoo Basics (voorheen Delta Baby)DoomooForm Fix XL en Theraline.

Het wordt niet aangeraden een ander merk hoes te kopen als het merk voedingskussen, omdat de maten van alle kussens net even van elkaar verschillen. Van het merk Doomoo zijn 2 verschillende maten voedingskussens verkrijgbaar, dus let op dat je de juiste maat bestelt.

Hoe zie je het verschil tussen Doomoo Softy en Doomoo Buddy kussen?

De Doomoo Softy is echt bedoeld om voor je op schoot te gebruiken en kun je ook niet helemaal verticaal uitrekken om als slaapkussen te gebruiken.              

De Doomoo Buddy is een lang hoefijzer-vormig kussen dat je om mee te slapen; je kunt het helemaal verticaal leggen en je kunt de Buddy gebruiken bij het voeden. Als je dit kussen op schoot legt, kun je ook een helft achter je eigen rug kwijt. Zie ook de foto als je klikt op Lees meer.

Lees meer

Artikelen 1 tot 28 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Doomoo Basics Voedingskussenhoezen

Het Doomoo Basics Comfy kussen heeft een buitenhoes met aan 1 zijde velours en aan de andere zijde katoenen jersey stof.  De losse hoezen zijn in verschillende printjes verkrijgbaar.

Doomoo Softy en Buddy Voedingskussenhoezen

De Doomoo Softy (kleine hoes) en de Doomoo Buddy (grote hoes) zijn alleen geschikt voor de Doomoo voedingskussens. Het binnenkussen in combinatie met de gekleurde buitenhoes samen zorgt voor de stevigheid van het voedingskussen. De hoezen zijn gemaakt van zachte jersey katoen met elastaan en  zijn verkrijgbaar in vrolijke prints of effen kleurcombinaties.

Softy Buddy Verschil tussen een voedingskussen hoes voor buddy en softy
Softy, kleine hoes nodig Buddy, grote hoes nodig

Verschil qua formaat en afmeting van

de Doomoo voedingskussen hoes

Form Fix XL Voedingskussenhoezen

De Form Fix XL hoezen die wij verkopen hebben allemaal 1 badstof zijde en 1 katoenen zijde. Er zijn een paar mogelijkheden met een stipje of ruitje en verder vooral effen gekleurde hoezen. De hoes heeft, net als het Form Fix XL kussen elastiek aan de binnenzijde, zodat deze goed om het goed heen past en goed meebeweegt.

Theraline voedingskussenhoezen

Maankussen hoezen: Dit kussen heeft een vaste hoes, maar daaromheen kun je wel een losse nieuwe hoes doen. Deze zijn in het zelfde materiaal en kleur verkrijgbaar als de hoes die vast om het kussen heen zit.

Theraline Original voedingskussenhoezen: Deze hoezen zijn geschikt voor het grote voedingskussen van Theraline die wij verkopen. De meeste zijn uitgevoerd in effen jersey stof, bloemenpatroon of effen katoenen stof. Voor elk wat wils!

Theraline Yinnie voedingskussenhoezen: In dezelfde patroontjes waarin het Yinnie voedingskussen verkrijgbaar is, zijn ook losse katoenen hoezen verkrijgbaar.

Theraline My 7 voedingskussenhoezen: Dit kussen wordt ook vaak voor andere doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld bij rugklachten. Het is dan ook fijn om er een extra hoes te hebben. Deze hoezen zijn dik en onderdeel van het gehele systeem om her een fijn kussen van te maken. Deze hoezne kunnen wij op bestelling leveren in dezelfde kleuren als waar het My 7 voedingkussen met hoes in verkrijgbaar is.

Koeka voedingskussen hoezen: De Koeka voedingskussenhoezen zijn speciaal gemaakt voor de Form Fix XL kussens en zijn daarom minder geschikt voor andere voedingskussens. De hoezen hebben een wafel en een badstof zijde en geven een chique uitstraling aan het Form Fix XL voedingskussen.