Theraline

Theraline is een expert op het gebied van voedingskussen en positioneringskussens. Zij brengen verschillende modellen op de markt. Het Theraline Original voedingskussen is het bekendste voedingskussen en heeft zeer kleine, geurloze korreltjes die zicht uitstekend naar het lichaam vormen. Bij het Theraline Original kussen zijn verschillende hoezen verkrijgbaar in effen katoenen jersey of met een printje.

Het kussen staat apart vermeld en de hoezen staan apart vermeld, zodat u zelf de gewenste keuze kunt maken.

Denk ook aan een extra hoes, zodat je een hoes kunt wassen, maar je kussen kunt blijven gebruiken!

We hebben ook een speciale aanbieding: bij aanschaf van een Theraline Original kussen inclusief 2 hoezen ontvang je 10% korting! Kies hiervoor het speciale product: Theraline kussen met 2 hoezen.

Verder hebben wij het specifieke My 7 kussen dat extra ondersteuning geeft bij slapen en de kleinere voedingskussens Yinnie en Moon.

Het merk Theraline is gespecialiseerd in (voedings)kussens en dat zie je in de kwaliteit terug!

Lees meer

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Verschillende typen Theraline kussens:

Theraline MY 7 voedingskussen, geweldig slaapcomfort en ontspannen borstvoeding geven.

Het Theraline My 7 combineert de voordelen van meerdere kussens in een bijzondere vorm: de 7. Het kussen heeft 2 zones met een verschillende vulling: Microparels & Thera-Rhomd (door Theraline ontwikkeld) voor een optimale aanpassing aan het lichaam en voor een optimale, stabiele ondersteuning. Het kussen heeft een zachte, gewatteerde hoes die comfort en behaaglijkheid biedt. Verder is het My 7 kussen extra lang met een geïntegreerd hoofdkussen. Het kussen geeft zachte, maar toch stevige ondersteuning voor de benen, ondersteunt en ontlast de wervelkolom, bekken en heupen en dienst als bescherming voor uw knieën, ondersteunt de boezem, maakt de ademwegen vrij. Het kussen vermindert de kans op snurken en vermindert de kans op buikslapen. Het my 7 kussen is een heerlijk zacht en goedgevormd kussen om borstvoeding te geven en je kindje te knuffelen. Verder is het Theraline My 7 kussen is ook uitermate geschikt bij rugproblemen.

Het Theraline Original kussen, ideaal voedingskussen

Het Theraline Original voedingskussen met de afmeting 190x40cm is een groot voedingskussen. Theraline is de nummer in Duitsland! Zelfs TÜV goed gekeurd.

De vulling sluit perfect op het lichaam aan en geeft gelijktijdig een goede ondersteuning. De originele vulling van microparels is zandfijn, bijzonder geluidsarm en past zich goed aan. De vulling bestaat uit zeer kleine mircokorrels van maar 0,5-1,5 mm groot. De verschillende, bijpassende hoezen zijn los erbij te bestellen. Let op: met een bijbestelde hoes heb je pas een compleet voedingskussen!

Het Theraline My O-kussen

Theraline MY O multifunctioneel kussen zorgt voor betere nachtrust, ontspannen zitten en kan ook voor borstvoeding gebruikt worden.

Het Theraline Yinnie kussen

Het Theraline Yinnie voedingskussen is special ontwikkeld om op een fijne manier borstvoeding op schoot te geven. Het kussen heeft de vorm van een druppel en is geïnspireerd op het Ying Yang teken. Het is een lichtgewicht kussen en de katoenen buitenhoes is in verschillende prints leverbaar.

Het Theraline Maankussen

Theraline voedingskussen met de afmeting 140x27cm is een klein voedingskussen met 1 micropluche zijde en 1 stretchstof zijde in de vorm van een halve maan. Dit Maankussen is prettig geprijsd!