Koeka

Koeka heeft prachtige hoezen voor het Form Fix XL kussen gemaakt.

Koeka voedingskussenhoes

De voedingskussen hoes van Koeka is gemaakt van de bekende Koeka wafelstof en heeft een zeer luxe uitstraling. De Koeka hoes is ontworpen voor het Form Fix XL kussen en past daar dan ook uitstekend omheen. 1 Zijde is gemaakt van de wafelstof in 100% katoen en de andere zijde is gemaakt van zachte badstof.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Form Fix XL kussen

Form Fix heeft meerdere modellen voedingskussens. Daarvan is de XL de grootste en deze is te herkennen aan het elastiek in de ronding aan de binnenzijde. De Koeka hoes past het beste om het Form Fix XL kussen.

 

Koeka SitFix hoes

De sitfix hoes van Koeka is ontwikkeld om van het Form Fix XL kussen een heerlijk poefje te maken. Om de Koeka hoes zit een stevig elastiek wat ervoor zorgt dat de hoes om je voedingskussen heen blijft zitten. Het zitgedeelte is gemaakt van zachte badstof en de zijkanten hebben het mooie wafelpatroon van Koeka. Deze Koeka sitfix hoes is ook geschikt voor andere voedingskussens. De hoes is gemaakt voor een kussen van ongeveer 185cm lengte die dan als een soort cirkel in de hoes gestopt wordt. Deze Koeka zithoes heeft de volgende afmeting: 63 cm doorsnede en 26 cm hoog.