Form Fix

Form Fix

Het Form Fix voedingskussen is een groot, hoefijzer-vormig kussen met zeer kleine korreltjes die goed naar je lichaam vormen. Voor vele toepassingen geschikt. Het kussen staat los genoemd en de vele kleuren hoezen vind je hieronder terug. Je zal dus een kussen en een buitenhoes te kopen om het kussen optimaal te kunnen gebruiken.

Denk ook aan:

  • - extra hoes, voor als de gekleurde hoes in de was moet
  • - Sit fix, om een soort poefje van je kussen te maken
  • - Koeka heeft ook hele mooi wafelpatroon hoezen gemaakt voor het Form Fix kussen. Deze staan in de rubiek hoezen en onder het merk Koeka.
  • - Koeka heeft ook een wafelpatroon sitfix gemaakt. Deze staat in de rubriek poefhoezen en onder het merk Koeka.

Wij bieden ook speciale actiebundels aan van een Form Fix kussen met 2 buitenhoezen of een bundel van een Form Fix kussen met 1 buitenhoes en 1 sitfix hoes.

Lees meer

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Form Fix

Het Form, fix kussen is 1 van de grotere voedingskussens en is zeer prettig in gebruik. (lengte is zo'n 185 cm). Het heeft elastiek in het midden van het kussen, zodat het goed vormbaar is. Het kussen kun je gebruiken als ondersteuning tijdens het slapen, om je kindje in een goede houding te kunnen voeden en om je kindje in te leggen bijvoorbeeld in de box, zodat je kindje lekker zacht ligt.

Dit Form Fix XL kussen wordt ook vaak gebruikt door mensen die rugklachten hebben of die bedlegerig zijn.

Materialen Form Fix XL

De kleine korreltjes in het Form Fix XL kussen zorgen ervoor dat het kussen goed te modelleren is. Ook zorgen de korrels voor een goede vocht- en temperatuurbalans, zodat het kussen prettig aanvoelt. Om het Form XL kussen hoort nog wel een gekleurde buitenhoes heen.

Form Fix XL Latex

Het Form Fix XL kussen is ook verkrijgbaar met een Latex hoes. Deze hoes zit vast om het kussen heen en daarover heen gaat dan een gekleurde badstof/katoenen hoes. Het Latex kussen wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen, verzorgingshuizen of andere plaatsen waar meerdere mensen van het kussen gebruik zullen maken. Door de latex laag kan er geen vocht in het kussen doordringen. Op deze manier kan het kussen op een hygiënische manier gebruikt worden.

Form Fix XL Hoezen

De buitenhoezen voor het Form Fix kussen hebben een 100% katoenen zijde en een badstof zijde en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. In effen stoffen of met een katoenen zijde in ruitjesmotief. Ook zijn er sit fix hoezen verkrijgbaar die je om je gehele kussen heen kunt doen om er een soort poefje van te maken. Zo kun je van het Form Fix kussen, ook als je kindje groter is, nog plezier beleven.

Form Fix aanbiedingen

Wij hebben 2 speciale aanbiedingen samengesteld voor degenen die een Form Fix XL kussen willen aanschaffen. Als je het Form Fix kussen direct samen met een buitenhoes in badstof/katoen koopt, ontvang je korting. Dat geldt ook als je het kussen incl. buitenhoes en sitfix hoes of met 2 buitenhoezen samen aanschaft. Toch weer mooi meegenomen!