Doomoo

Doomoo heeft 2 verschillende modellen voedingskussens ontwikkeld. Het enige verschil is de grootte van het kussen. Dat is tevens wel direct een zeer belangrijk verschil.

De Softy, het kleine hoefijzervormige kussen gebruik je op schoot bij het voeden en daar kun je ook je kindje op leggen.

Bij de Buddy heb je meer gebruiksgemak tijdens het voeden, omdat je meer kussen hebt om jezelf goed neer te zetten en tevens is dit kussen tijdens de zwangerschap om mee te slapen gemaakt.

Lees meer

Artikelen 1 tot 28 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 76 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Materiaal Doomoo Voedingskussens

Alle Doomoo voedingskussens zijn gevuld met minuscuul kleine korreltjes gemaakt van polystyreen. Doomoo gebruikt deze korrels ook in de Doomoo Seats. Het kussen is niet tot de nok toe gevuld, zodat je de korrels goed kunt verdelen. De gekleurde hoes die in allerlei printjes verkrijgbaar is gemaakt van 92% katoen en 8% elasthaan. Die laatste stof zorgt ervoor dat de hoes goed rekbaar is en samen met de inhoud van het kussen vorm dit een prettig geheel.

Doomoo Gekleurde buitenhoezen

De Doomoo Softy en Doomoo Buddy buitenhoezen zijn in verschillende patronen of effen kleurcombinaties verkrijgbaar. Als je een Softy of een Buddy bestelt, zit daar direct al de gekleurde buitenhoes, die je ook op de foto ziet, bij.

Doomoo Aanbiedingspakketten

Wij hebben speciale pakketten samen gesteld bestaande uit een Doomoo Softy of Buddy met daarbij een extra buitenhoes. Als je dit pakket bestelt, ontvang je korting op de totaalprijs. Wat krijg je dan geleverd? Je kiest eerst in het scherm de gekleurde hoes uit die al direct om het kussen heen zit. Dus kussen met binnenhoes en gekleurde buitenhoes. Daarnaast kies je nog een kleur uit voor de buitenhoes. Dat kan elke gewenste kleur zijn. Het is erg handig om een extra buitenhoes te hebben. Als je kindje een keertje spuugt op het kussen, kan de hoes in de was en kun je de andere hoes er direct omheen doen, zodat je niet zonder kussen zit. Het kussen is niet goed te gebruiken zonder de buitenste, gekleurde hoes.

Tips

Voelt je kussen na een aantal keren gebruik wat slapper aan, was dan de gekleurde hoes eens. Deze wordt dan weer wat strakker en in combinatie met het binnenkussen wordt het geheel dan strakker.

Als het kussen zeer veelvuldig gebruikt is, kan het zijn dat het kussen minder gevuld aanvoelt. De korrels kunnen wat aan elkaar gaan klitten. Er zijn dan speciale zakken met de polystyreen korrels verkrijgbaar om het kussen bij te vullen. Daarvoor zit een rits in de binnenste hoes van het kussen.

Als er vlekken in het kussen zijn doorgedrongen, dan is het kussen ook te wassen. Wel met beleid en op eigen verantwoording. We schreven er een blog over.