Doomoo Basics

Doomoo Basics comfy big is een groot hoefijzer voedingskussen met een vrolijk gekleurde hoes die in verschillende designs leverbaar is.
Hieronder zie je de verschillende designs terug.
De hoes heeft altijd 1 zijde jersey katoenen stof en de andere zijde is van een zachte velours stof gemaakt.

Voorheen heette dit merk Delta Baby. Alleen de naam is gewijzigd, het product niet.

Ook zijn er losse hoezen voor de Doomoo Basics Comfy Big te koop.

Lees meer

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Het merk Doomoo Basic (voorheen Deltababy) heeft allerlei handige hulpmiddelen voor kleine kindjes ontworpen. Zo ook een groot, prettig voedingskussen om op een fijne manier je kindje de fles of de borst te kunnen geven.

Modellen Doomoo Basics

Het Doomoo Basics voedingskussen is in 1 maat verkrijgbaar; het is een groot hoefijzervormig kussen met een omtrek van zo’n 190cm. De gekleurde buitenhoezen zijn in verschillende kleurpatronen verkrijgbaar: pompom: kleine bolletjes in dezelfde kleur als de ondergrond die iets omhoog komen in de stof, pop: 1 zijde gekleurde bolletjespatroon, andere zijde zachte effen stof.

Toepassing Doomoo Basic voedingskussen

Het Doomoo Basics voedingskussen kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden: Als kussen om tijdens de zwangerschap tijdens het slapen te gebruiken. Zo wordt de groeiende buik goed ondersteund. Als voedingskussen om je kindje in een goede houding drinken te kunnen geven. Of het nu borst- of flesvoeding is, ondersteuning bij het zitten voor jou en het kindje is erg prettig. Zo voorkom je dat je last van schouders en rug krijgt, omdat je te verkrampt zit te voeden. Ook voor vaders en anderen die het kindje willen voelen, is het gebruik van een voedingskussen zeer aan te bevelen. En verder is het Doomoo Basics voedingskussen ook als een lekker plekje om je kindje even op te leggen. Zo ligt je kindje niet helemaal laag en kan wat meer zien en even lekker ‘relaxen’. Leg je kindje bijvoorbeeld in de box op het kussen.

Samenstelling Doomoo Basics kussen

De vulling van het kussen bestaat uit korrels in geëxpandeerd polystyreen. De gekleurde hoes is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Onderhoud Doomoo Basics kussen

De overtrek mag in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Droogtrommel allen op lage temperaturen. En het kussen zelf? Als je het met beleid doet en voor de zekerheid het kussen in een overtrek stopt en deze goed dichtknoopt, kan het kussen ook gewassen worden. De overtrek is vooral bedoeld voor het feit dat mocht er ergens toch een gaatje in je kussen zitten, deze zich niet verspreiden in de wasmachine waardoor deze kapot zou kunnen gaan. Dus vandaar met beleid en op eigen risico.

Wijziging inhoud kussen oud-nieuw model

De vulling va het Doomoo Basics voedingskussen is veranderd. Het kussen heeft nu kleine korreltjes dan een paar jaar geleden, waardoor het gebruiksgemak zeker omhoog gegaan is. Er is verder aan het uiterlijk van het kussen niets veranderd, dus heb je een ouder kussen dan kun je daar alsnog losse hoezen voor kopen.

Losse hoezen voor Doomoo Basics Voedingskussen

Wij verkopen ook losse hoezen voor het Doomoo Basics voedingskussen. Het is een handig om een extra hoes te hebben, zodat als er op geknoeid is je een andere eromheen kunt doen. Ook als je een wat ouder kussen hebt, kun je het kussen met een nieuwe hoes weer helemaal pimpen!