Candide - Candide

Het kussen heet niet voor niets multi relax kussen, want je kunt het op verschillende manieren gebruiken.

Het Candide kussen als slaapondersteuning tijdens de zwangerschap

Het hoefijzervormig kussen is uitstekend te gebruiken tijdens je zwangerschap om mee te slapen. Je kunt er tegenaan liggen, zodat je buik ondersteund wordt. Je legt dan het kussen als een verticale slang langs je lichaam, terwijl je zelf op je zij ligt. Het is daarbij vaak fijn om het onderste deel van het Candide kussen dan tussen je benen te hebben. Zo krijg je geen plakkerige benen als je op je zij ligt. Het andere uiteinde kun je gebruiken om je hoofd te ondersteunen.

Ook zijn er veel  mensen die het kussen gebruiken als ontlasting bij rugproblemen. Je ligt dan met je hoofd in het midden van het hoefijzer en beide delen van het Candide kussen gaan langs je lichaam.  Zo kun je het kussen ook gebruiken als je op een stoel zit.

Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het Candide kussen tijdens het voeden

Als je je kindje wilt voeden of dat nou borstvoeding of flessenvoeding is, wil je goed zitten. Je zal merken dat als je geen goede zithouding je hebt, je na een paar dagen al last krijgt van schouders en rug. Een goede zithouding is dus essentieel, zeker omdat je heel wat voedingsmomenten hebt de eerste weken. Je kan een stoel met armleuningen proberen, maar ook dan merk je vaak dat deze net te laag zijn om je kindje genoeg omhoog te houden tijdens het drinken. Dit kun je oplossen met het Candice Multi relaxkussen.  Het eerste uiteinde van het kussen houd je achter je eigen rug. Dit geeft ondersteuning en zorgt ervoor dat je gemakkelijk rechtop kunt zitten. De rest drapeer je dan over je schoot heen. Zo heb je nog voldoende kussen over om je kindje op te leggen. Je kan dan de arm waarmee je je kindje vasthoudt, laten steunen op het kussen. Je hoeft je arm dan dus niet meer krampachtig omhoog te houden. Met de andere, vrije hand kun je dan het flesje geven of als moeder jezelf klaarmaken voor de borstvoeding. Op deze manier kun je bijna op elke stoel, bank of bed je kindje fijn voeden. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die je kindje te eten wilt geven!

Het Candide kussen als relaxplek voor je kindje

Als je het middendeel van het kussen aan de binnenzijde open ritst, zit daar een tuigje verstopt. Dit tuigje rol je open, onder het bandje dat de 2 helften bij elkaar houdt door, je vouwt het open en dan is het tijd om je kindje erin te leggen. Het tuigje maak je daarna met twee clips vast. Op deze manier heb je een heerlijke relax plek voor je kindje. Het kind zal zich geborgen voelen tussen de twee delen in. Het is vrij om armen en benen te gebruiken. Op die manier kun je rustig je kindje in de box leggen en ligt het lekker zacht en met het hoofdje net ietsje hoger.

Er is ook een Multi relax swing verkrijgbaar, zodat als je kindje beweegt met de beentjes, de swing ook zal gaan bewegen en je zo een soort schommelstoeltje creƫert.

Op deze manier heb je heel lang plezier van je Candide Multi Relaxkussen.