Bamboom

Het Bamboom voedingskussen heeft een buiten- en binnenhoes gemaakt van Biologische Bamboe wat heerlijk zacht aanvoelt. De vulling is gemaakt van Micromax, een vulling die aanvoelt als ganzedons.

De voedingskussenhoes heeft aan 1 zijde een gekleurde super zachte bamboestof en de andere zijde is effen en zo zacht als velours.

De lengte van het kussen is ongeveer 160 cm. Het kussen blijft goed stevig, ook daar waar gewicht op rust.

Het voedingskussen mag gewassen worden in de wasmachine. Dit Bamboom voedingskussen is niet alleen zacht, maar ook nog eens mooi om te zien.

Het Bamboom voedingskussen is in verschillende kleuren leverbaar.

Lees meer

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De voordelen van bamboe op een rijtje:

Hermo controller: Net als wol biedt Bamboe frisheid als de omgeving warm is en warmte als de omgeving koud is.

Anti allergisch:  Bamboe is uitermate geschikt voor de gevoelige huid van baby’s en voor mensen die gevoelig zijn voor huidproblemen.

Natuurlijke deodorant:  Bamboe laat geen vocht en zweet ophopen op de huid, waardoor onaangename geurtjes geen kans krijgen.

Verminderd statische elektriciteit:  In voornamelijk de herfst en winter kan onze droge huid akelig aanvoelen. De biologische bamboe stof voelt altijd soepel aan en fungeert als een tweede huid.

Biologisch afbreekbaar & milieu vriendelijk: Dankzij de antibacteriƫle eigenschappen van de bamboeplant is het niet nodig om pesticiden of chemische stoffen te gebruiken tijdens het verwerkingsproces.

Het Bamboom kussen als slaapkussen

Het Bamboom kussen is geschikt om mee te slapen als je zwanger bent om je buik meer steun te geven. Je legt je beide bene om 1 deel van het kussen heen en kunt je hoofd steunen op het andere uiteinde. De hele lengte loopt dan langs je benen omhoog en ondersteunt zo de buik. 

Het Bamboom kussen als voedingskussen

Verder is het zeer geschikt als voedingskussen. Of je de fles geeft of je kindje de borst wilt geven; in beide gevallen is een extra ondersteuning echt wel nodig. Een armleuning van een stoel of bank is vaak te laag om goed relaxed te kunnen voeden. Het Bamboom voedingskussen is dan een uitkomst en ondersteunt niet alleen het kindje tijdens het drinken, maar ook degene die de voeding geeft. Zo voorkom je een verkrampte houding en rugklachten. 

Het Bamboom kussen als relaxplek voor je kindje

Het Bamboom kussen is ook erg geschikt om je kindje op te leggen. Zo kan die lekker even rond kijken en ligt wat hoger dan bijvoorbeeld gewoon op de rug in de box. Zeker bij kindjes die snel spugen is dat een pluspunt. Dus gebruik je het kussen niet tijdens het voeden, dan kun je het kussen alsnog gebruiken om je kindje op te leggen. Het ligt dan tussen de 2 lange delen van het Bamboom kussen in. 

Het Bamboom kussen bij rugklachten etc.

Doordat het Bamboom kussen zich goed vormt naar het lichaam en vanwege de bamboe buitenzijde is het kussen ook erg geschikt om te gebruiken bij rugklachten of bij mensen die lang bedlegerig zijn. het heet dan wel voedingskussen, maar kan op veel meer manieren gebruikt worden.

En die zachte buitenzijde, die spreekt toch iedereen aan?!