Kleine kussens

Wanneer gebruik je een klein voedingskussen? Een klein voedingskussen is bedoeld om op schoot te gebruiken tijdens het voeden. Ook wordt het kussen gebruikt als hoofdondersteuning, bijvoorbeeld bij nekklachten. Doordat de kussens een maanvormig model hebben, kun je het kussen goed op schoot neerleggen. Je kindje ligt dan voor het grootste deel op het kussen en jouw arm steunt met het hoofd van je kindje ook op het kussen.

We hebben ook speciale aanbiedingsprijzen voor het Doomoo Softy voedingskussens met 2 buitenhoezen. Kijk daarvoor hieronder of in de rubriek aanbiedingen!

Lees meer

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Verschillende merken kleine voedingskussens

We verkopen van verschillende merken kleine voedingskussens. Over het algemeen hebben deze allemaal een soort halve maanvorm. Het materiaal in het kussen is wel verschillend: van acrylvezels tot hele kleine polystyreen bolletjes.

Doomoo Softy voedingskussen

Het Doomoo Softy kussen is een klein maanvormig kussen gevuld met zeer fijne korreltjes. Deze korreltjes in combinatie met de jersey stretch hoes zorgen voor een fijn, zacht oppervlak wat goed plooibaar is, oftewel waar je heerlijk mee kunt zitten. Het kussen zakt niet in als je er je arm op legt. Het Doomoo Softy kussen is verkrijgbaar in allerlei vrolijke prints. De buitenhoes heeft een rits, zodat je deze los in de wasmachine kunt wassen. Dit populaire kussen bieden wij ook aan met een extra buitenhoes voor een aantrekkelijke prijs. Deze aanbieding is hier te bestellen.

Theraline Yinnie voedingskussen

Het Theraline Yinnie kussen is in de vorm van een half ying-yang teken. Het smalle deel leg je langs je zij en op het brede deel leg je je arm met kindje neer. Zo heb je altijd voldoende plek om je kindje fijn neer te leggen. De hoes is gemaakt van zachte katoen en de binnenvulling van polystyreen korreltjes, dus ook dit kussen is goed vormbaar. De gekleurde buitenhoes kan van het kussen af om gewassen te worden.

Theraline Maankussen

Het Theraline maankussen is een prettig voedingskussen en rugkussentje dat je ook makkelijk mee kunt nemen. De ene zijde is gemaakt van velours stof en de andere buitenzijde van stretchstof. De binnenvulling is gemaakt van polystyreen korreltjes. De hoes kan er niet vanaf gehaald worden. Dit kussen mag in zijn geheel gewassen worden. Het Theraline maankussen is verkrijgbaar in effen, neutrale kleuren.

SimplyGood Compact kussen

Het SimplyGood compact voedingskussen is stevig gevuld met acryl vezels en heeft een zachte katoenen buitenhoes. Door de compacte vorm is ook dit kussen erg geschikt om mee te nemen en gebruik je gemakkelijk op de bank, bed of stoel. Het merk SimplyGood heeft gekozen voor frisse zwart-wit patronen op de buitenhoezen.

Snoozebaby Compact Kussen

De hoes van het Snoozebaby voedingskussen is gemaakt van velours aan een zijde en de andere kant is van 100% katoen. De vulling van het kussen zijn hele kleine EPS bolletjes, wat die lekkere stevigheid en tegelijkertijd ook flexibiliteit geeft. Door de rits van de hoes te openen, kun je het kussen er uit halen waarna de buitenhoes gewassen kan worden (op 30 graden, kort programma, geen droger). Het Snoozebaby kussen is verkrijgbaar in vrolijke printjes in hippe kleurtjes van deze tijd.

Doomoo Belly zwangerschapskussen

Het Doomoo Belly kussentje hebben we ook een plaats in deze categorie gegegeven. Maar het is echt, zoals de naam al zegt, een zwangerschapskussentje. Het kussentje is zo uitgedacht dat het op een fijne manier de zwangere buik ondersteunt.