Artikelen 1 tot 5 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Achteraf betalen

9 jan. 2017 23:29:59

capayable

Het is nu ook mogelijk om achteraf te betalen. We hebben 2 mogelijkheden:

  • Betaal binnen 14 dagen na verzending.
  • Betaal in 3 dezelfde termijnen binnen 90 dagen.

 

Betalen binnen 14 dagen kan tot een orderbedrag van 350 Euro. Super fijn als je eerst het product in huis wil hebben en dan pas wil betalen. Pay.nl stuurt je dan een e-mail met een betaallink.

Betalen in 3 termijnen kan vanaf 50 Euro. Na het bestellen betaal je 1/3. 30 dagen later betaal je 2/3 en na weer 30 dagen betaal je de rest. Dat komt mooi even uit als je wel wil komen maar het bedrag niet in een keer hebt. Pay.nl stuurt je netjes een mail met daarin een betaalink.

We besteden dit geheel uit aan Capayable

Labels:

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Snellere webshop is lekker shoppen

2 nov. 2016 16:29:27

Dinsdag 1 november 22:00u moesten we even de webshop in onderhoud mode zetten omdat we de website moesten verhuizen naar een (nog) snellere server. Dit verliep geheel volgens plan en de eerste resultaten liegen er niet om. De snelheid is duidelijk merkbaar. Bladeren door categoriëen, foto's bekijken, bestellen en afrekenen lopen lekker vlot. Wij wensen je een leuke shop ervaring bij een van onze webshops.

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Doomoo-kussen-wassen

4 aug. 2016 14:24:58

Kun je een Doomoo kussen wassen?

De fabrikant geeft aan dat wel de hoes, maar niet het kussen gewassen kan worden. Niet zozeer omdat het niet kan, maar om mogelijke foute manieren van het wassen en de daarbij horende claims te voorkomen.

Onze ervaring: het kussen kan prima gewassen worden, als je dat met beleid doet. Stop het kussen in een overtrek en knoop deze goed dicht. Mocht er dan ergens een gaatje in het kussen zitten wat je niet hebt opgemerkt, dan komen de losse korrrels in ieder geval in de overtrek terecht en niet in de wasmachine. 40 Graden instellen en lage centrifuge toerental gebruiken.

Daarna kan het kussen aan de lucht worden gedroogd en heb je er weer veel plezier van!

Let wel: deze procedure is geheel voor eigen risico!

Geplaats in Producten Door: Webmaster

Websites veilig

15 mei 2016 21:57:54

De reus Google had eerder besloten dat websites die volledig over een beveiligde verbinding werken (SSL) voorang krijgen in de Google resultaten. Voorheen liep alleen de kassa over SSL. We kunnen niet achter blijven en daarom is deze gehele website nu ook 100% SSL. Weer helemaal up-to-date. Een veilig gevoel. 

Labels:

Geplaats in Algemeen Door: Webmaster

Theraline Yinnie voedingskussen

29 mrt. 2016 15:54:09

Theraline, het Duitse voedingskussenmerk heeft een nieuw klein kussen ontwikkeld: de Theraline Yinnie. Dit kussentje is is de vorm van een druppel en is zeer geschikt om op schoot te leggen om je kindje te voeden. De vulling bstaat ook hier, net als in het Theraline Original kussen uit hele kleine microkorrels waardoor je het precies in de goede positie kan leggen die je wilt hebben. Het is ook een pretiig kussen om je kindje gewoon lekker dicht bij je te hebben als het slaapt. de buitenhoes is in verschillende designs verkrijgbaar. Meer info, klik dan hier.

Theraline Yinnie

Geplaats in Producten Door: Carolien

Artikelen 1 tot 5 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3