Betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden

Dit zijn alle betaalmethodes die wij ondersteunen:

 

Betaal advies (betalingsmethode versus leversnelheid):

 

Privacy:

Bij ons worden je creditcard, bank en bankinloggegevens etc. niet opgeslagen! Deze hebben wij als webshop niet nodig. Je betaalt vooraf via je eigen bankomgeving, PayPal of Pay.nl account. Via ons loop je GEEN risico dat je bankgegevens op straat komen te liggen. Alleen je persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het verwerken van je order(s) en direct mailing (indien aangegeven).

 

iDEAL (GRATIS)

Als Nederlandse internetbankierder bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kun je gebruik maken van iDEAL als betaalmethode. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Na het plaatsen van de bestelling kom je bij de beveiligde pagina van onze betaalprovider Pay.nl. Daar kiest je je bank en vanaf dat moment reken je af in je vertrouwde beveiligde betaalomgeving. Het bedrag, rekeningnummer en naam staan al in het scherm, zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Je hoeft alleen de betaling goed te keuren middels je eigen vertrouwde methode. Mocht je het betaalproces afbreken krijg je automatisch alsnog een betaallink toegezonden door Pay.nl.

iDEAL is geactiveerd voor:

 • Nederland
 • België (voor Belgen met een Nederlands electronisch bankaccount)

 

Visa, Mastercard

Wij besteden alle financiele transacties uit aan Pay.nl behalve Vooruitbetalen, Paypal. Pay.nl is een betaalprovider die als tussenpersoon functioneert. Middels deze betaalprovider heb je de keuze uit heel veel betaalmogelijkheden. Een snelle en veilige manier van betalen. Mocht je het betaalproces afbreken krijg je automatisch een herinnering met alsnog een betaallink. Aangezien Creditcard maatschappijen een flinke toeslag vragen, zijn we genoodzaakt een deel van het orderbedrag door te berekenen. Betalen via Carte Bleue of DIRECTbanking of Visa en Mastercard kost een paar procent extra of een vaste kleine toeslag.

 

Paypal (+4% incl. BTW) [Wij verzenden zodra het bedrag volledig binnen is]

Paypal is een populair betaalmiddel op internet. Babyandmore is in 2008 een gecontroleerde partner geworden van PayPal. Dit geeft vertrouwen en Paypal controleert alles zeer strikt. Veel mensen hebben inmiddels een PayPal rekening, want deze is gratis en heel handig. Een PayPal rekening is binnen enkele minuten te openen. Als je een PayPal rekening heeft, kun je ook je Creditcard koppelen aan je PayPal rekening. Middels deze koppeling kun je een bedrag overmaken van je Creditcard naar je PayPal rekening. Daarna kun je vanaf je PayPal rekening naar onze PayPal rekening storten. Een Paypal overboeking is binnen enkele seconden binnen en daardoor gaan wij direct over tot verzenden. Ons Paypal id is: info@babyandmore.eu Voor meer informatie kijk op www.paypal.nl.

 

Sofortbanking (+2%) hebben wij geactiveerd voor:

 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Zwitserland
 • Polen
 • Hongarije
 • België
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje

 

Carte Bleue (+2%) is geactiveerd voor: Frankrijk

 

Giropay (+2%) is geactiveerd voor: Duitsland

 

Bancontact (gratis) is geactiveerd voor: Belgie en Frankrijk

 

Zelf overschrijven (gratis)

Je kunt zelf bepalen hoe je het bedrag gaat overmaken. Maak er GEEN spoedoverboeking van. Banken rekenen hier veel geld voor! Je bestelling wordt bij de keuze Vooruitbetalen verzonden, zodra de betaling bij ons binnen is. Zorg je ervoor dat het juiste bedrag stort op:

 • T.n.v. Babyandmore
 • IBAN: NL85INGB 0004 8021 24
 • BIC/SWIFT: INGBNL2A
 • Omschrijving/opmerking: Je ordernummer

 

Achteraf betalen via Billink(+ € 1,50)

Graag online bestellen, maar geen betaalpas bij de hand? Veel online shoppers zullen zich hierin herkennen. Achteraf betalen is ook mogelijk tot 250 Euro. Wij besteden deze dienst uit aan Billink (afhankelijk van de producten en webshop). Je dient binnen 14 dagen het bedrag zelf over te maken naar Billink.

Hoe werkt achterafbetalen binnen 14 dagen:

1. Je kiest bij de betaalopties voor Achteraf betalen. Je vult de gegevens in en de website controleert direct of je gebruik kan maken van Achteraf betalen. Als de controle goedgekeurd is, wordt de bestelling meteen geplaatst.
2. Wij ontvangen een bevestiging en gaan je bestelling verder verwerken.
3. Op het moment dat wij de bestelling verzenden, ontvang je de factuur per e-mail met daarbij de betaalgegevens van Billink. Het is mogelijk dat de e-mail terecht komt in de spambox, controleer deze daarom altijd voor de zekerheid.
4. Na ontvangst van de factuur heb je 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. Wil je de bestelling retour sturen? Let dan goed op ons retourbeleid. Zorg voor een tijdige aanmelding.

Waarom Achteraf betalen:

- Er is bij het plaatsen van je bestelling geen betaalpas, account of kaartlezer nodig.
- Altijd zeker van je bestelling! Eerst zien en dan pas betalen.
- Betalen wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen.

 

In 12 termijnen betalen via SprayPay

Voor bedragen vanaf 250 Euro kun je een lening afsluiten bij SprayPay. Ze nemen de complete factuur over en je sluit voor een bepaalde periode een lening af. Zo betaal je maandelijks met rente je spullen. Meer informatie is te vinden op spraypay.nl